sngnederland.nl  
Even voorstellen

PedroOnze hoofdpiet Piedro zit al jaren in het vak en heeft er iedere keer nog steeds veel plezier in. Zoals het bij een hoofdpiet hoort, hij is streng maar ook rechtvaardig. Natuurlijk houd hij van een dolletje en een geintje op zijn tijd. Pedro is, na Sinterklaas, de enige die in het Boek mag kijken. Wanneer we op pad zijn houdt Pedro het Boek en de staf bij zich. Dit is een hele verantwoordelijkheid, want als het Boek weg is dan hebben we een groot probleem.

JuanitaJuanita is onze handige piet. Zij maakt van ballonnen leuke dingen voor de kinderen. Niets is haar te gek zolang het maar van ballonnen gemaakt kan worden. Zij is gek op hippe kleuren wat aan haar pakken goed te zien is. Ook houd zij ervan om een dolletje te maken met de andere pieten. Vooral met Carmen vormt zij een leuk stel. Zij testen meestal de kado's nog een keer voordat ze aan de kinderen uitgedeeld worden, dit voor alle zekerheid dat ieder kind het juiste kado krijgt. Daarnaast houd zij erg van dieren en helemaal van paarden.

de andere pieten Dit zijn de andere Pieten die ik meeneem als ik een bedrijf, school, vereniging of winkelstraat bezoek. Als zij er niet bij zijn dan zijn ze bezig met allerhande werkzaam-heden op of rond ons tijdelijk
hoofdkwartier.


Sints startpaginaEven voorstellenSints historieKleurplaatSints gastenboekReserveren